Gamla Råsunda, Solna

Vasavägen 3A

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt boende med villakänsla, stor balkong i sydväst och fungerande kamin.

Otroligt unikt objekt i Råsunda. Denna lägenhet om 59 välplanerade kvadrat har allt som möjligtvis kan önskas och mer därtill! Första steget in i lägenheten ger smak på det otroliga ljusinsläppet som genomsyrar hela bostaden tack vare flera fönsterpartier ut mot grönska och utan insyn i de mest soliga väderstrecken. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med fungerande braskamin, plats för stor soffa och TV-möbel. Härifrån nås den enorma balkongen i bästa solläget sydväst med sol från morgon till kväll. Här erbjuds milsvid utsikt över takåsar och mot grönska samt ner mot den fantastiska innergården som beskrivs mer ingående längre ner i annonsen. Köket är väldisponerat med all förvaring, arbetsyta samt maskinell utrustning på ena sidan och plats för ett stort matbord till höger. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig och öppen känsla såväl som att kök och vardagsrum har varsin del av lägenheten. Sovrummet är väldisponerat och rymmer dubbelsäng med nattduksbord, en hel vägg med garderober, plats för skrivbord samt övrigt möblemang såsom byrå eller barnsäng. Stambytt och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin, duschhörna bakom vikbara duschväggar i glas samt handfat i kommod med ovanhängande spegel. Välkomnande hall med vackert klinkergolv med golvvärme samt en platsbyggd förvaringslösning.

Den pittoreska innergården är verkligen något unikt för området och måste verkligen upplevas på plats. Skyddat från insyn finns här en fristad med grönyta, stort bord med sittplatser, hängmatta och växtligheter i form av såväl fruktträd och bärbuskar. Här bjuds med fördel på härliga tillställningar med vänner och familj såväl dagtid som kvällstid. Som medlem i föreningen ges även fri tillgång till en nyrenoverad bastu och förråd. För den med bil finns även garageplats eller utomhusparkering som går att hyra från dag 1! BRF Frithiof & Ingeborg är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen bildades redan 1999 och har inga kommande renoveringar samt har gjort flertalet stora renoveringar såsom stambyte, nya elstammar samt nydragning av el i lägenheter, takbyte och allmän skötsel. Föreningens totala lån uppgår till endast 2,6mkr.

På Vasavägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går strax utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. I framtiden kommer den gula tunnelbanelinjen som är i full byggnation att ha en hållplats cirka 2 minuter från porten! Pendeltåg nås även det endast ett par minuters promenad ifrån Solna Station med en restid om 7 minuter till T-Centralen. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den direkta närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna