Solna

Regnstigen 4, Vån 4/4

REDO™
  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 1 766 kr/mån

En av Solnas bästa 2:or med otrolig planlösning, magisk balkong och en sällan skådad låg avgift!

Denna lägenhet säljs med accepterat pris. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse.

Varmt välkomna högst upp i huset i omåttligt populära Rudviken! Denna lägenhet har en mycket låg avgift, är otroligt välplanerad och insynsfri tack vare sitt höga läge och inget hus framför. Lägenheten disponeras över en inglasad balkong med trädtopparna som närmsta granne, ett fullt utrustat kök med plats för matbord, öppen planlösning till ett lättmöblerat vardagsrummet, rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och övrigt möblemang eller förvaring och ett stort, helkaklat badrum. Till lägenheten hör ett stort källarförråd och föreningen har flertalet tvättstugor som går att boka.

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 14 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Tillhörandena grönytor, träd och lekplatser för de små. Här finns även era umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens goda ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan och klassas som en A+förening enligt Hemnet.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. Grönskande träd och buskar ramar in området i något av en oas och här finns något för såväl stora som små. Gott om lekplatser, förskolor (tre stycken inom en radie av ca 500 meter) och skolor inom gångavstånd. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Regnstigen 4, Vån 4/4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.