Solna

Förrådsgatan 7

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Gamla Råsundas bästa 1:a på anrik adress, helt utan insyn och magisk utsikt över Råsundas takåsar!

Unikt tillfälle att förvärva ett boende med Gamla Råsundas absolut bästa läge och med en låg avgift om endast 2008kr! Högst upp i huset på omåttligt populära Förrådsgatan 7 saluförs nu denna välplanerade och insynsfria 1:a som fullkomligt badar i ljus och präglas av tidtypiska detaljer blandat med modern funktion. Lägenheten disponeras över ett allrum med ett stort fönsterparti i ett väderstreck och balkongdörr i ett annat. Här ryms utan problem stor soffa och TV-möbel och säng tillsammans med övrigt möblemang. Köket erbjuder gott om arbetsyta tack vare kök i vinkel och gott om förvaring i flera under- och överskåp. För en enklare vardag finns här diskmaskin installerad och köket rymmer dessutom ett matbord. Badrummet är nyrenoverat och andas lyx! Grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna tillsammans med stilren inredning gör detta till ett badrum att trivas i. Här finns installerad tvättmaskin med bänkskiva ovanför och en massiv spegel får badrummet att kännas ännu större och de vikbara duschväggarna i glas, WC, handduksvärmare och spotlights i tak fulländar badrummet. Hallen är rymlig och välkomnande med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Sist men inte minst finns här en otrolig balkong i bra storlek med en utsikt ner över Råsundavägen och dess anrika byggnader från förra seklet.

Till bostaden hör ett förråd i källaren och det finns även fem parkeringsplatser som föreningen disponerar över. Tvättstuga finns i källaren och cykelrum i nära anslutning till porten. BRF Apeln 1 är en äkta och ekonomiskt stabil förening som äger marken. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har trots detta lyckats hålla en otroligt låg belåningsgrad, cirka 4 000kr/kvm! Föreningen hyr även ut en lokal till Ramen House som bringar in kapital till föreningen där Ramen av världsklass serveras. Längre ner på Råsundavägen finns systerrestaurangen Esuki Sushi som också är väl värt ett besök.

På Förrådsgatan erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer nås bara minuter från porten. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum eller Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Ett sant drömhem för dig som sätter högt värde i komfort och kompromisslöst läge. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats. För att ta del av information om förhandsvisningar och budgivning gör en intresseanmälan för objektet på mäklarens hemsida.

Mer om mäklarna