SOLNA

Virebergsvägen 16

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna charmiga och fräscha bostad med perfekt läge i Vireberg, Råsunda!
En unik chans! Här bor du i ett lugnt och grönt område enbart ett stenkast från Solna centrum. Bostaden har en öppen och inbjudande planlösning med ett modernt kök med matplats och ett väl tilltaget vardagsrum. Från vardagsrummet når du till ett rum och den stora balkongen som vetter mot grönskan i sydöst. Köket stilrent renoverat med fina detaljer och erbjuder gott om förvaring och goda arbetsytor. Det andra rymliga sovrummet har plats för såväl dubbelsäng som förvaring.

Och så läget! Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Vireberg. Här bor du med närhet till såväl Solna C som Sundbyberg C och Filmstaden med trevliga butiker, restauranger och caféer. Solna Businesspark med ICA Maxi är endast några minuters promenad bort och du har också närhet till Mall of Scandinavia. Mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C och Sundbyberg C) samt pendeltåg (Solna station, Sundbyberg C) på några minuters promenadavstånd. Med både T-bana och pendeltåg når du T-centralen på ungefär 10 minuter. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina grönområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken.

Varmt välkommen till Virebergsvägen 16, 2tr!

- Stambytt, 2009 - 2010
- 5 minuter promenad avstånd till Solna Centrum
- Två väder streck som ger rikligt med ljusinsläpp.
- Optimal planlösning.
- Rikligt med förvaringsutrymmen
- Källarförråd
- Gemensamma utrymmen: cykel förråd, samlingslokal, hobbyrum, gym, barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum, uteplats och en terrass.
- Föreningen disponerar 15 garageplatser varav 12 st för bil och 3 st för MC. Garageplats för bil kostar 870 kr/mån och MC 435 kr/mån.
- Närhet till barnomsorg som dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.
- Unika, historiska och naturnära promenadstråk längs vatten, med slott
- Närhet till full serviceutbud med matvarubutiker, restauranger (indiskt, sushi, italienskt, pizza, kebab och konditori), apotek, gym, hunddagis, och veterinär mm.
- Rikligt utbud av kommunikationer.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Ilker Cengiz, 0733-600 330!!

Mer om mäklarna