Solna

Garvis Carlssons gata 22

  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 5 400 000 kr
Månadsavgift: 4 250 kr/mån

Gamla Nationalarenans bästa tvåa?! Två stora uteplatser & fönster i tre väderstreck!

** ACCEPTERAT PRIS **

Välkommen till Garvis Carlssons gata 22! Nu har du möjligheten att bli den första att flytta in i denna underbara och ljusa gavellägenhet, med stort sovrum och två underbara uteplatser.

- Nyskick
- Två uteplatser
- Gavellägenhet

Bostadens halvöppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat kök respektive vardagsrum. I anslutning till köket finns gott om plats för den stora matplatsen vid fönster och det tilltagna vardagsrummet ger möjlighet till en härlig sällskapsdel. Via vardagsrummet nås en av de stora uteplatserna, här vill man spendera sommarmorgnarna med en kaffekopp i solen. Det stora sovrummet har gott om plats för sängmöbel och förvaring samt både fönster och utgång till uteplats mot innergården. Det tilltagna badrummet är smart planerat fönster samt WC, dusch och kombinerad TM/TT. Bostaden har även mycket förvaring i bostadens förråd samt en bra klädkammare.

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Råsunda med knappt tre minuters gångavstånd till Solna C tunnelbanestation. Här bor du även med närhet till såväl Filmstaden som till Sundbyberg C där det finns trevliga butiker, restauranger och caféer. Du har direkt närhet till populära Solna Centrum med stort utbud av butiker, och Solna Businesspark, med ICA Maxi samt Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C och Näckrosen) samt pendeltåg (Solna C) på promenadavstånd. Med T-bana och pendeltåg når du T-Centralen på ungefär 10 minuter. Fina närbelägna strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, och cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Bromma.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Garvis Carlssons gata 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.