Solna

Råsundavägen 134

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset med balkong!

Högst upp i huset, på våning 6/6 saluförs nu denna välplanerade 1:a med sovalkov och balkong. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i huset så erbjuds vid första klivet in ett otroligt ljusinsläpp från fönstren och balkongen. Från balkongen ges en milsvid utsikt och gott om solljus. Allrummet har en lättmöblerad planlösning där en stor sovalkov erbjuds med plats för dubbelsäng samt gott om plats för stor soffa, matbord och TV-möbel. Kokvrå med kyl & frys, spis, ugn, fläkt och förvaring i under- och överskåp. Fint ljusinsläpp i köket också tack vare ett litet fönster. Stambytt och helkaklat badrum och hall med tre platsbyggda garderober med förvaring från golv till tak!

BRF Polyporus grundades 2004 och är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen består av 54st lägenheter och som medlem ingår tillgång till tvättstuga, barnvagnsrum/cykelrum samt en takterrass. Vindsförråd hör till bostaden. Trots flera stora renoveringar har föreningen en bra ekonomi och nästan 3mkr i kassan.

På Råsundavägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuters promenad bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Mer om mäklarna