Skytteholm/Solna C, Solna

Ankdammsgatan 24A

  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 2 358 kr/mån

Unik lägenhet i skuldfri BRF med luftig planlösning nära Solna Centrum!

Varmt välkomna till Ankdammsgatan 24A och denna välplanerade och luftiga 2:a om 59kvm belägen i en skuldfri bostadsrättsförening! Lägenheten ligger på entréplan så en bekväm ingång ges till bostaden samtidigt som samtliga fönster är högt ovan mark då huset är sutteräng. Lägenheten är välplanerad och direkt vid första klivet in möts ni av en härlig känsla av rymd och ljus. Hela 13 fönster omringar denna lägenhet och skänker ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Köket är i öppen planlösning till vardagsrummet och här ryms utan problem stort matbord, stor soffa och TV-möbel. Det stilrena köket med ljusa materialval har gott om arbetsyta och förvaring samt inkluderar en integrerad diskmaskin, kyl & frys, mikrovågsugn, spis och fläkt.

Sovrummet är också det rymligt till ytan och rymmer förutom en dubbelsäng med nattduksbord även plats för till exempel skrivbord. Tack vare fönster i två väderstreck så skänks också sovrummet ett väldigt fint ljusinsläpp. Såväl i sovrummet som just utanför finns flertalet garderober. Renoverat och fräscht badrum, även det rymligt och stort. Här finns installerad tvättmaskin, duschkabin samt handfat i kommod med ovanhängande spegelskåp. Fint, grått klinkergolv med golvvärme och vita kakelplattor på väggarna.Rymlig hall bakom säkerhetsdörr med bra avhängningsmöjligheter samt plats för skänk eller byrå.

Brf Nyboda 9 är en skuldfri, äkta förening som äger marken. Föreningen bildades redan 1983 och förvärvade fastigheten 1986. Föreningen består av ett flerbostadshus med en totalyta på 3 298 m², varav 2 836 m² utgör boyta och 462 m² lokalyta. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och fem lokaler med hyresrätt??. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2014 till 2043. Flera stora renoveringar har redan genomförts och föreningen har trots detta en god ekonomi. Föreningens ekonomi visar att de större åtgärderna under året finansierades med sparade medel och att årsavgifterna höjdes med 10 % från och med den 1 januari 2023?. (Fakta från Årsredovisning 2022)

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! Området är minst sagt grönskande och runt varje husknut finns något nytt bageri, café, restaurang eller liknande att upptäcka. Solna Centrum ligger väldigt nära där över 120 butiker, restauranger och serviceinrättningar finns. Där finns även tunnelbana, tvärbana samt flera olika bussar. Sundbyberg ligger också väldigt nära lägenheten. Sundbyberg är Sveriges restaurangtätaste kommun och här finns något för alla.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skytteholm/Solna C, Solna

Ankdammsgatan 24A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.