Solna

Råsundavägen 101B, Vån 5/5!

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Unik lägenhet högst upp i huset med makalös utsikt mitt i Råsunda!

Välkommen högst upp i huset, våning 5/5, och denna magiska lägenhet! Direkt in i hallen ges en försmak på rymden och ljusinsläppet tack vare nästan 3 meter i tak och stora fönsterpartier i flera riktningar! Master Bedroom är välplanerat med en egen Walk-In-Closet, plats för dubbelsäng och nattduksbord och utgång till den mysiga balkongen i soligt läge in mot den lugna innergården. Det andra sovrummet är också det välplanerat med en hel vägg av förvaring och fönster ut mot samma lugna innergård. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där utsikten är något helt unikt och verkligen måste upplevas på plats! Helt utan insyn och med solnedgången utanför avnjuts här fina stunder med vänner och familj. Badrummet andas samma lyx som resten av lägenheten och är försedd med dusch, wc, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovanför samt en väggfäst klädställning för att torka tvätt. Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt en stor garaderob i nära anslutning.

I BRF Råsunda 101 erbjuds ett unikt boende i detta påkostade projekt utfört av högkvalitativa JM. Bland Råsundas anrika byggnader och stora utbud av restauranger, caféer, butiker har moderna och trivsamma boenden skapats. Ta hissen ner direkt till garaget med 66 platser, alla försedda med laddstolpar. Föreningen har även en stor gemensam takterrass med fantastiska vyer över Solna samt många soltimmar. Utöver detta finns även övernattningslägenhet samt en gemensamhetslokal med kök att hyra.

På Råsundavägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum alternativt Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Råsundavägen 101B, Vån 5/5!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.