Viby, Sollentuna

Jordgränd 72

Såld
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

Radhus med härlig rymd på en av områdets största tomter!

Välkommen till Jordgränd 72 i härliga Viby. Ett radhus i bostadsrättsform med villakänsla då det har en av områdets största tomter med stor uteplats på både fram- och baksida samt stor, plan gräsmatta mot allmänningen. Modernt boende med härlig rymd tack vare ett vardagsrum där takhöjden närmar sig 6 meter till nock. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp och här når man trädgården och den mysiga insynsskyddade uteplatsen.

Radhuset är från 1996 och är på totalt 113 kvm då ett barnrum/arbetsrum är skapat på övre plan. På entréplan finns hall, stort förråd, badrum med tvättstugedel, kök med mysig matplats, ett sovrum och ett rymligt vardagsrum. På övre plan finns 2 stora sovrum och ett mindre rum som passar som barnrum eller arbetsrum samt badrum. Den stora terassen på baksidan har plats för större sällskap och blir en naturlig social mötesplats för nära och kära. På den mysiga framsidan finns ett stort trädäck, fin stenläggning och ett praktiskt förråd med ett tillbyggt tak med plats för både cyklar och barnvagnar.

Viby är ett idylliskt villaområde som ligger i anslutning till det natursköna Järvareservatet med ängar, skogar och sjöar. På promenadavstånd finns sjön Ravalen med badplats och det är mindre än 10 min cykeltur till nästa badplats i Norrviken med badbrygga och flotte. För äventyrarna finns det klippor att hoppa ifrån längre in i viken. Det finns ytterligare fyra större badplatser i Sollentuna inom en radie på 5 km. I Viby finns flertalet förskolor, tre stycken skolor, varav två har högstadier. Ta gångvägen ner från huset så är ni framme vid skolorna. Norrviken har ytterligare två grundskolor.

Mer om mäklarna