Tegelhagen, Sollentuna

Skogstorpsvägen 21

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen en ombyggd 5:a med utbyggd hall & solig takterrass!

Välkommen till denna unika totalrenoverade radhusfemma om 129 kvm med takterrass och eget poolområde. Ett kanonläge i attraktiva Tegelhagen med närhet till natur, Edsviken och kommunikationer. Här ryms barnfamiljen såväl som den som vill skala ner från villan utan att behöva kompromissa på yta eller uterum.
Huset är stilfullt, genomgående ljust och har en väldisponerad planlösning med stort socialt vardagsrum i vinkel som ger plats för både soffgrupp samt matsalsbord. Rummet går att omdisponeras till ytterligare ett sovrum. På entréplan finns även ett separat kök med matplats och en tillbyggd hall med goda förvaringsutrymmen samt ett stort master bedroom med arbetshörna och ett fint helkaklat badrum med dusch.
På övre plan finns 2 bra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättpelare och plats för badkar. Övre plan har ett mindre allrum som kan användas som tv-/spelhörna eller en möjlig arbetsplats. Här finner du också utgång till husets härliga takterrass. Huset har totalt 3 insynsskyddade uteplatser, den ena på baksidan med lummig trädgård och den andra på innergården på framsidan samt takterrassen där solen flödar hela dagen till solen går ner. Du har flera platser för både utegrupper, solstolar och grillning.
Utöver mycket goda förvaringsutrymmen inomhus finns ett isolerat förråd om ca 4 kvm på framsidan i anslutning till huset.
Här får du ett riktigt bra boende i ett lugnt och grönt område med lite trafik och i en välskött bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen har egen pool, barnpool, bastu, grillplats, festlokal, flera lekplatser, övernattningslägenhet och tvättstugor. Det är mycket bra läge med kort promenad till flera busslinjer, Helenelunds centrum med pendeltåg (ca 10 min till Stockholm och 25 min till Arlanda) och närhet till flera bra förskolor och ca 300 m till den populära Tegelhagsskolan (F-9). Mycket attraktivt och barnvänligt område nära skog och natur, Edsviken vatten, förskola, skola, Kista, pendeltåg och direktbuss till city.

Mer om mäklarna