Tegelhagen, Sollentuna

Skogstorpsvägen 134

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen en 4:a på 96 kvm med gavelläge & uteplats!

I attraktiva Tegelhagen med eget poolområde ligger denna fräscha gavel 4:an om 96 kvm med radhuskänsla. En välplanerad, fräsch och hemtrevlig bostad med 3 bra sovrum, kök med härligt ljusinsläpp, två våtutrymmen, stor klädkammare,förråd och ett öppet och ljust vardagsrum mot den härliga uteplatsen.

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och hemtrevliga bostad i attraktiva Tegelhagen med gemensamt poolområde. Lägenheten är en 4:a på hela 96 kvm med en härlig trädäckad uteplats som omringas av fantastisk grönska som gör uteplatsen insynsskyddad. Denna bostad är disponerad på ett hemtrevligt och funktionellt sätt och passar därmed perfekt för en barnfamilj. Bostadens charmiga gavelläge ger bostaden ett genomgående härligt ljusinsläpp.
Den välplanerade planlösningen ger denna bostad 3 bra sovrum med stora fönsterpartier och bra förvaringsmöjligheter, ett kök med stor matplats och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget, två våtutrymmen varav ett med badkar, arbetsyta och tvättmaskin och en gästtoalett. Vidare finns en stor klädkammare, ett mindre förråd och ett ljust och härligt vardagsrum mot den charmiga trädäckade uteplatsen. Bostadens baksida omringas av härlig växtlighet såsom äppelträd (Katja äpplen), syrenbuskar och en uppvuxen idegran häck som är grön året runt, här skiner solen på morgonen och mitt på dagen. I anslutning till uteplatsen finner du ett förråd som ger bostaden ytterligare förvaringsmöjligheter.
Välskött förening med uppvärmd pool, flera lekplatser, bastu, gym, tvättstuga och festlokal beläget väldigt nära bostaden. Nära till naturen med skog, promenadstråk och Edsvikens vatten. Bilfritt och mycket barnvänligt område. Väldigt bra kommunikationer till Stockholms city, direktbuss till city på endast 20 min samt pendeltåg från Helenelund centrum som tar endast 13 min. Sammanfattningsvis ett perfekt område för barnfamiljer med bra kommunikationer till city samt närhet till natur, härliga promenadstråk och Edsvikens vatten.

Mer om mäklarna