Sjöberg, Sollentuna

Sidensvansvägen 22

Såld
  • 3 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

3:a med en magisk terrass ut mot skogsdunge

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet med stor inglasad solig altan samt en liten trädgård. Trevligt, insynsskyddat läge med utsikt mot skogsparti. Modernt fint Pustelli kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och skjutdörrar mot altanen, 2 bra sovrum, 2 WC , ett kaklat badrum med badkar och en mindre gästtoalett, stort förråd.

Brf Snickarbacken är en välskött A-klassad, stabil och aktiv förening med god ekonomi. En härlig gemenskap med lekplats och en trevlig innergård. Därutöver finns bland annat flera gemensamma utrymmen, så som gemensamhetslokal, bastu, snickarbod, systuga, pingisbord, styrketräningslokal, cykel- samt barnvagnsförråd. Det finns även ett flertal gemensamma tvättstugor och en grovtvättstuga. Föreningen erbjuder gott om parkeringsplatser, kall och varm garage, Mc-platser och platser för att ladda elbilar.

Här bor du vid ett av Sjöbergs bästa lägen med Edsviken, badplats och trevliga promenadstråk som granne. Inom promenadavstånd ges goda busskommunikationer och med bil har du närhet till såväl E18 som E4/E20. Närmaste tunnelbanestation är Mörby Centrum och med buss tar det endast ca 10 minuter dit. Ca 15 minuters bilväg till Stockholms City och 20 minuter till Arlanda. Här finns allt och lite till för dig som vill bo med bekvämt avstånd till allt Sollentuna har att erbjuda.

Varmt välkomna till denna hemtrevliga lägenhet i attraktiva Sjöberg!

Mer om mäklarna