Silverdal, Sollentuna

Johannesbergsplan 20

  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 306 kr/mån

Stor solig altan samt inglasad balkong

Välkommen till denna påkostade trerumslägenhet om 80 kvadratmeter belägen på Johannesbergsplan 20 i det lugna och mysiga området Silverdal i Sollentuna. Med en bra planlösning och stilrena materialval får bostaden en känsla av rymd och elegans. Härligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket med stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här har man även utgång till en stor och solig balkong. Ljust kök med vita köksluckor och bänkskivor i rostfritt och laminat. Stort och sobert helkaklat badrum med grått klinkergolv och badkar samt kommod med lådor. Fin hall med nytt grått klinkergolv och en klädkammare med platsbyggd förvaring så som hyllor och skåp. Två bra sovrum med platsbyggda garderober varav av ett med utgång till den underbara altanen. Samtliga rum förutom hallen har nya vackra golv från Bjelin i härdad ek och nymålade ljusgrå väggar.

Det som verkligen gör denna bostad unik är den imponerande 40 kvadratmeter stora uteplatsen, perfekt för sommaraktiviteter och avkoppling. Här finns gott om plats för en loungegrupp, matbord, solstolar och en grill. Uteplatsen erbjuder även en fridfull utsikt över gården.

Silverdal är den sydligaste delen av Sollentuna och erbjuder närhet både till Stockholm city och till den vackra naturen längs Edsvikens vatten. Med smidiga kommunikationer tar du dig snabbt in till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen.

Boka visning

  • Öppen visning välkomna!

  • Kontakta mäklaren för visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Silverdal, Sollentuna

Johannesbergsplan 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.