Silverdal, Sollentuna

Margreteborgsvägen 22

Såld
  • 2 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanderad 2:a med stor solig altan om hela 33kvm!

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a på ca 36 kvm med en stor underbar altan i soligt läge. Här finns plats för stor loungegrupp samt härliga grillkvällar.

Välkommen till denna moderna tvårumslägenhet om 36 kvadratmeter belägen på Margreteborgsvägen 22 i det lugna och mysiga området Silverdal i Sollentuna. Med en smart planlösning och stilrena materialval får bostaden en känsla av rymd och elegans. Stort och sobert helkaklat badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och duschhörna med vikbar glasvägg.

Det som verkligen gör denna bostad unik är den imponerande 33 kvadratmeter stora uteplatsen, perfekt för sommaraktiviteter och avkoppling. Här finns gott om plats för en loungegrupp, matbord, solstolar och en grill. Uteplatsen erbjuder även en fridfull utsikt över gräsmattan och gården nedanför.

Silverdal är den sydligaste delen av Sollentuna och erbjuder närhet både till Stockholm city och till den vackra naturen längs Edsvikens vatten. Med smidiga kommunikationer tar du dig snabbt in till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i naturen.

Mer om mäklarna