Helenelund/Edsviken, Sollentuna

Anhaltsvägen 45

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagelägenhet i Edsvikens villaområde!

Välkommen till en mycket eftertraktad etagelägenhet, granne med Edsvikens villaområde. Lägenheten som är mycket ljus tack vare fönster från bägge håll är i 2 plan och har en boarea på 123 kvm och en biarea på 17 kvm.

Hela lägenheten är modernt renoverad och övre etage är nybyggt 2016. ,På entréplan finns ett sovrum, helkaklat badrum från 2020, stort påkostat villakök med kök från 2016 med 2 fönster och rejäl matplats för det stora sällskapet. Härligt vardagsrum med fint originalparkett i ekstav och utgång till mysig balkong mot gården med sol hela dagen. Även sovrummet på entréplan har utgång till balkongen. Övre plan finns ett allrum (skulle lätt kunna bli ett 4:e sovrum) och 2 fina sovrum även de med snedtak, varav det ena med synlig, charmig murstock och ingång till egen klädkammare. Riktigt stort och lyxigt badrum med plats för både relax/träningshörna och tvättstugeavdelning. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor du i attraktiva villaområdet Edsvikens med intilliggande strandpromenad runt Edsvikens vatten och lummiga grönområden. Samtidigt centralt med gångavstånd till Helenelund C, Kista, pendeltåg och flertalet bussar. Närhet till båtklubbar, tennisbanor, Edbergs slottsträdgård och Strandvägens och Tegelhagens badstränder. Barnvänligt område med flertalet förskolor/skolor i området.

Mer om mäklarna