Häggvik, Sollentuna

Turevägen 36A

Såld
  • 4 rum
  • 116,5 kvm
  • Bostadsrätt

En välplanerad 4:a på 116 kvm med stor uppvuxen trädgårdstomt!

Välkommen till denna mycket trivsamma lägenhet i attraktiva och lugna Häggvik. Denna lägenhet är belägen på markplan med sin "egna" stora trädgårdstomt och uteplats vilket skapar en radhuskänsla på plats. Bostaden är 116 kvm stor och har en välplanerad samt hemtrevlig planlösning. Belägen i ett mycket charmigt lägenhetsområde mitt i villaidyllen.

Lägenheten bjuder på en välkomnade hall som ligger anslutet till bostadens stora kök med matplats. Vidare finner du ett stort ljust vardagsrum som kan delas av och skapa ytterligare ett sovrum. Vidare tre rymliga sovrum, en klädkammare, ett förråd/arbetsrum samt två badrum. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens underbara baksida, ett brett trädäck som förlängs med den stora uppvuxna trädgårdstomten. Bostadens baksida är det unika med just denna lägenhet, en fantastiskt trevlig uteplats och trädgård som omringas av villor och det härliga lugnet.

Lägenheten är belägen i en mycket välskött förening med god ekonomi (endast 2 324 kr/m²). Gemensamma utrymmen såsom garage, bastu, två tvättstugor, gästrum med pentry och en stor samlingslokal. Barnvänligt och bilfritt område med närhet till Sollentuna C och goda kommunikationer. Gångavstånd till skolor, dagis, sportanläggningar och Edsvikens vatten.

Säljarens ord:
Vad gjorde att ni valde att flytta till denna lägenhet och vad har ni uppskattat mest med den?
Att flytta till denna lägenhet i Brf Ängstorp är det bästa valet vi har gjort. Vi vill egentligen inte flytta, men behöver bo större nu när vi har tre barn. Området är lugnt och barnvänligt och det är nära till allt. Kort gångavstånd till både skola och förskola vilket gör att barnen kan gå själva. Det tar endast 8 min att gå till Sollentuna C och därifrån tar vi oss till Stockholm C med pendeltåg på endast 15 min. Vi föll för bostaden då den har öppen planlösning med två toaletter med bad och dusch, stort kök, stort vardagsrum och en fantastisk baksida med radhuskänsla. Nyligen ingår även snabb internetuppkoppling i månadsavgiften (1 gb/s) samt digital TV vilken är en bra bonus. Ett annat stort plus är att föreningen är väldigt stabil med bra ekonomi. I föreningen finns det tillgång till en stor samlings/fest lokal med projektor och kök, samt en övernattningslägenhet. Även två tvättstugor finns tillgängliga. Gällande parkering finns både individuella radgarage, samt ett större gemensamt parkeringsgarage att hyra. Fr.o.m 2023 kommer elen ingå i månadsavgiften och installation av solceller är planerade.

Mer om mäklarna