Häggvik, Sollentuna

Folkungavägen 22

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket trevlig planerad trea i populär förening. Kort gångavstånd till pendeltåget gör den lämplig även för dig som vill bo i ett lugnt område men med smidiga kommunikationer till jobb eller studier.

Lägenheten ligger på bottenplan och har en stor inglasad balkong. Från köket och ena sovrummet har man utsikt mot en av föreningens trevliga innergårdar men både lekplats och möblerad uteplats med grillmöjligheter. Planlösning enligt följande:

Hall med plats för klädavhängning och en inre halldel med garderob. Från den senare delen av hallen når man det helkaklade duschrummet med dusch, WC, tvättställ och handdukstork. Här är det också förberett för tvättmaskin. Från denna del av hallen kommer man också till köket som har en bra praktisk arbetsdel och en matplats. Köket är utrustat med induktionsspis, ugn, diskmaskin och kyl/frys.

Rakt fram från hallen ligger ena sovrummet med två garderober. Till höger från hallen kommer man till det rymliga vardagsrummet från vilket man når den stora inglasade balkongen. Innanför vardagsrummet finns en passage in till det andra sovrummet, i passagen finns det tre garderober och en klädkammare/förråd.

Mer om mäklarna