Häggvik, Sollentuna

Smedjevägen 5

Såld
  • 4 rum
  • 122,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig 4:a med stor solig uteplats , möjlig 5:a!

Varmt välkommen till en superfin 4:a/5:a med radhuskänsla!
En ljus och fräsch lägenhet om ca 122 kvm med 2 badrum, 3 sovrum och ett fantastiskt härligt och ljust sällskapsrum i öppen planlösning mot kök med barkök. En optimal planlösning som ger denna lägenhet mycket öppna samt sociala ytor. 2 helkaklade badrum varav den ena med dusch och tvättmaskin/torktumlare och den andra med badkar. 3 bra sovrum går att göra om till 4. Från den generösa vardagsrummet kommer man ut till den trädäckade uteplatsen i söder, vilket skapar radhuskänsla!
En av bostadsrättsföreningens tvättstugor, bastu, gym, grillplats, tennisplan och lekplats finns precis mittemot uteplatsen.
Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Här hittar du flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i ett lugnt bostadsområde. Kommunikationerna är mycket goda , pendel och busstationer finns på 1-2min gångavstånd, under 20 minuter når du Stockholms Central och Arlanda flygplats med pendeltåget. Närhet till Edsbacka Värdshus, Edsbergs slottsträdgård, badhus och sporthall, Edsvikens vatten med badstrand och båtklubbar samt sjön Norrviken. Ett trivsamt område där du har närhet till både naturen samt till smidiga kommunikationer!

Mer om mäklarna