Häggvik/Skälby, Sollentuna

Östervägen 19c

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Parhus

Centralt radhus i attraktiva Häggvik

Populärt & trevligt "engelskt" radhus på totalt 112 kvm, varav boarea 102 samt inredd vind på 10 kvm. Renoverat fint med bevarade detaljer.

Välkommen till ett populärt och trevligt "engelskt" radhus på totalt 112 kvm, varav boarea 102 samt inredd vind på 10 kvm. Huset är byggt 1958 och har en tilltalande planlösning med kök, vardagsrum och duschrum på entréplan samt 3 bra sovrum och kaklat badrum på övre plan. Här finns trappa upp till vindsrummet med stort takfönster och bra förvaring i 2 kattvindar. Trädäckad uteplats med bästa solläge och lummiga häckar.

Sammantaget ett mycket trevligt boende som renoverat fint med bevarade detaljer. Förening med god ekonomi, charmiga hus med stor gemensam trädgård för mysiga grillkvällar med lek och spel. Beläget i ett attraktivt och barnvänligt villaområde, väldigt centralt i kommunen med promenadavstånd till det mesta såsom sim-, boll- och sporthallar, kommunikationer, Edsbacka Bistro och Värdshus, Edsbergs slottsträdgård, Edsvikens vatten med badstrand och båtklubbar. Inte heller långt till Norrvikens sjösportcenter med paddling sommartid och plogad skridskobana vintertid. Här är det även promenadavstånd till både förskola, låg-, mellan, högstadie- och gymnasieskola.

Mer om mäklarna