Edsviken/Nytorp, Sollentuna

Bergsbovägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 169 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt townhouse med egen takterrass!

Här finns chansen till ett bekymmersfritt boende med superläge mitt emellan det prisade Sollentuna C och Edsvikens prunkande och idylliska villakvarter. Här på den lilla lokalgatan med adressen Bergsbovägen 4, ligger ett av fem exklusiva townhouse (stadsvillor) ingående i en BRF med modern stilren arkitektur, spännande design och smarta lösningar. Bostadens yta är 169m2 i boarea samt 20,5 m2 biarea i form av ett ombonat garage med access direkt från hallen.

Bostadsrätten består av fem rum och kök, garage, rymlig uteplats på entréplan samt en takterrass på tredje våningen, båda i sydväst.

Njut av ett praktiskt och lyxigt hem som dessutom erbjuder bekväm närhet till shopping (150 m), skolor, dagis, service och utmärkta kommunikationer (Sollentuna bussterminal och pendeltågstation 300 m) samt fin natur för motion och bad vid Edsvikens vatten (600m). Granne med Sollentuna sjukhus med närakut. Bostaden är byggd 2014 och har en genomgående hög standard med modern frånluft värmepump vilket betyder ett bekymmersfritt och bekvämt boende. En perfekt bostad för den medvetna köparen med högt ställda krav på form, funktion och läge och som gärna slipper tidskrävande arbete med en stor tomt och underhåll. Bostaden är byggd med ekologisk fiber - STEICO - i både ytter- och innerväggar vilket ger en fantastisk isoleringsförmåga vilket innebär låg energikostnad året runt och som samtidigt andas, ljudisolerar och är brandsäkert.

Varmt välkommen!

Mer om mäklarna