Edsberg, Sollentuna

Kruthornsvägen 23

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 3a med balkong i soligt söderläge

Välkommen till denna ljusa och nyrenoverade lägenhet med en solig och insynsskyddad balkong. En perfekt planerad 3a på 74kvm på andra våningen i huset, med balkong i söderläge med härlig utsikt helt utan insyn. Här bor du i en av landets största och stabilaste föreningar!

När man går in genom dörren möts man av en stilfull, luftig hall med spotlights i taket och med gott om plats för kapphängare, från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Här får du ett helt nyrenoverat kök från 2021 med genomtänkta materialval med arbetsbänk och kakel i marmormönster samt vita köksluckor. Köket erbjuder generösa arbetsytor och är stilrent inrett med integrerad kyl/frys samt inbyggd ugn, micro och diskmaskin. Här finns plats för många härliga middagar med familj och vänner.
Badrummet som är nyrenoverat och utbyggt 2022 är otroligt lyxigt inrett med helkaklade väggar i marmormönster, klinkergolv i marmormönster med golvvärme samt duschhörna med glasdörrar. Badrummet som är ljust och rymligt är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handukstork.
Denna lägenhet har två bra och stora sovrum där det finns plats för dubbla sängar med tillhörande sängbord samt förvaring. Det finns bra möjligheter att få plats med hemmakontor i något av dem stora rummen. Lägenheten har ett stort härligt vardagsrum med gott om naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet som väter mot söder. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong med sitt härliga soliga söderläge. Balkongen som är insynsskyddad med utsikt mot skogsparti är inbjudande med trätrall och har gott om plats för soffgrupp.
Utöver förvaringen i bostaden finns det två förråd som tillhör lägenheten, ett om ca 6 kvm och ett lite mindre. Även om du bor i stor förening är det bara 6 st lägenheter i detta trapphus vilket skapar lugnt och familjär känsla.

Här bor du i en stabil förening nära service och kommunikationer. Området är populärt med närheten till sjön Edsviken, Väsjöbacken, Edsbergs centrum med matvarubutik, restauranger, gym, bibliotek och apotek. Mycket goda kommunikationer med bussar som tar sig smidigt till tunnelbana i Mörby C och Danderyds sjukhus samt till pendeltåg vid Sollentuna. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I föreningen finns övernattningsrum, föreningslokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, snickarboa, gym, bastu, flera tvättstugor och lekplatser.

Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem. Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna