Edsberg/Landsnora, Sollentuna

Rudbecks väg 28

Såld
  • 4 rum
  • 108 + 12 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverat radhus med inglasat uterum, stort trädäck och trädgårdstomt i soligt sydväst läge!

Välkommen till detta totalrenoverade och hemtrevliga radhus med uppvärmt uterum (2015), stort trädäck (2021) och en stor trädgårdstomt i soligt sydväst läge. Radhuset som är 108 kvm stort har en välplanerad, modern samt social planlösning. Radhuset byggdes ut på entrésidan 2013 vilket skapade en luftigare entré, ett kapprum kombinerat med tvättstuga samt bostadens tredje sovrum. Utbyggnaden har vattenburen golvvärme. Denna bostad sticker ut från resterande i området med dess smakfulla renoveringar, tilltänkta planlösning samt den otroligt härliga baksidan med uterummet, trädäcket och den plana samt soliga trädgårdstomten.

Välkomnande hall som ligger i anslutning till ett stort kapprum som är kombinerat med tvättstuga, ett av bostadens sovrum samt till en stor WC. Vidare ett otroligt snyggt samt nyrenoverat kök (2021) med köksö som ligger helt öppet mot matplats och det stora samt ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet når du det härliga uterummet med golvvärme och vinterglas (vinterbonat) som följs upp med det stora trädäcket med markiser och den fina trädgården med ett äppelträd med mysig trädkoja, 1 cykelförråd och ett kallförråd samt mycket yta för lek och umgänge. På övre plan möts du av ett allrum som tar dig vidare till 2 stora sovrum samt ett modernt badrum med badkar. De två större sovrummen på övre plan har goda förvaringsmöjligheter med flertal stora garderober samt en djup klädkammare i master bedroom.

Radhuset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område nära Edsbergs Slottspark och Edsvikens vatten för bad, skridskoåkning och fina promenader. I området finns flera populära för- och grundskolor samt Rudbecks gymnasium. Motionsspår, sport, racket och simhall finns inom promenadavstånd. Ca 5 min promenad till Edsbergs Centrum med service som vårdcentral och familjecentral. För den aktive bjuder Rösjöns rekreationsområde på bla elljusspår, skidspår, bad och långfärdsskridskoåkning. Goda kommunikationer i form av bussar mot Mörby, Sollentuna Centrum och Karolinska. Ett stenkast från huset finns en fin lekpark med sandlådor och gungor. Här bor du i en stabil förening med väldigt bra ekonomi.

Mer om mäklarna