Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Turebergsleden 109

  • 4 rum
  • 129 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 700 000 kr
Månadsavgift: 7 602 kr/mån

Välkommen till en 4-rumsoas med fönster i 3 vädersträck och inglasad balkong med panoramavy.

Upptäck lyxen i Ditt drömhem!

Välkommen till en elegant och ljus lägenhet som tar boendestandarden till nya höjder. Med 4 rum (möjligt 5 rum) och kök, fönster åt tre väderstreck och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den kräsne köparen.

Stig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där naturligt ljus strömmar in från flera håll. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och frihet.

Köket är komplett och har gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och nära till hands.

När det är dags att koppla av finns två badrum att välja mellan - ett utrustat med avkopplande bubbelbad och det andra med en uppfriskande dubbeldusch.

Den stora inglasade balkongen, som förlänger ditt utrymme och låter dig njuta av frisk luft och panoramautsikt året runt. Oavsett om du vill njuta av en lugn morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trivsam kväll, så är denna balkong det perfekta stället att vara på.

BRF Cirkusplatsen har en fantastiskt fin innergård med stort växthus (som går att boka för födelsedagsfirande mm), vattenspel och lekplats. Bekvämt boende mycket centralt och nära till allt. Fin Sollentuna shoppingcentrum runt knuten med bussar och pendeltåg. Nära naturen och sjön Edsviken. Hiss från lägenheten direkt ner till både förrådet och bilen i garaget.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Turebergsleden 109

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.