Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Kung Agnes väg 6 1 tr

REDO™
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 200 000 kr
Månadsavgift: 5 012 kr/mån

Ljus och fin 4:a med inglasad balkong mot vacker innergård!

Välkommen till en ljus & välplanerad lägenhet ett stenkast från Sollentuna C. Här bor man bekvämt med närhet till allt vad gäller service & kommunikationer. Trevlig planlösning med stort modernt kök med hemtrevlig matplats, ljust vardagsrum, 3 sovrum & 2 toaletter/badrum. Stor uteplats & garage.

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet ett stenkast från Sollentuna Centrum. Här bor man bekvämt med närhet till allt vad gäller service och kommunikationer. Lägenheten har en öppen planlösning med ett stort modernt kök med hemtrevlig matplats, 3 sovrum, helkaklad gästtoalett och badrum/tvättstuga samt ljust vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med lugnt och ostört läge mot innergården i söderläge. Från lägenheten har man utsikt över en mycket välskött och vacker innergård med lekplats och planteringar samt ett gemensamt inglasat och möblerat uterum. Det finns ett eget källarförråd, gemensam tvättstuga, cykelrum och garage i huset. I den låga månadsavgiften ingår bland annat TV/internet via Telias fibernät. Ett attraktivt läge mycket nära kommunikationer, Edsvikens vatten och shopping i Sollentuna centrum.

Brf Cirkusprinsessan är en stabil och omtyckt förening belägen så centralt det går i Sollentuna med närhet till allt. För att vara en relativt ung bostadsrättsförening har de en låg belåningsgrad och god ekonomi.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna

Kung Agnes väg 6 1 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.