Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna

Gärdesvägen 1B

  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 7 495 000 kr
Månadsavgift: 6 774 kr/mån

4 rum och kök med både stor terrass och balkong!

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på Gärdesvägen mot Edsvikens villaområde med både en stor terrass om 13 kvm samt en balkong om 6 kvm. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomtänkt planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Rymliga sällskapsytor, Två badrum varav ett med ingång direkt från master bedroom. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet.

Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-06-27. Bilderna är illustrationsbilder, dvs renderingar och från andra lägenheter i projektet med samma designval ("Sommar") så ändringar kan förekomma.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna

Gärdesvägen 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.