Sköndal, Sköndal

Dalbobranten 33

Såld
  • 4 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Familjevänlig lägenhet med nära till natur, centrum och förskola!

Denna eleganta lägenhet har allt du kan önska dig - ett bekvämt läge i en stabil HSB-förening, närhet till Sköndals centrum, vacker natur och badmöjligheter. Med en förskola och busshållplats precis bakom huset är detta verkligen den perfekta platsen för familjer och pendlare.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall som erbjuder gott om utrymme för att hänga av dig jackor och skor. I hallen finner du även en praktisk gästtoalett. Rakt fram i hallen öppnar sig det första av tre rymliga sovrum. Med sina vita väggar och generösa garderobsutrymmen, erbjuder detta sovrum en lugn plats att koppla av.

Köket är ljust och modernt med sina ljusa skåpluckor och en fin bänkskiva i sten och laminat. Här finns även en vinkyl och gott om plats för ett matbord med plats för 4-5 personer.

Vardagsrummet är rymligt och ljust med en fantastisk ljusinsläpp och en utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen. Detta blir snabbt en favoritplats att umgås och koppla av.

Längre in i lägenheten finner du två ytterligare sovrum, varav ett har gott om plats för en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och är utrustat med både ett bekvämt badkar och en praktisk tvättmaskin. Dessutom finns en intilliggande klädkammare med hyllor och klädstänger - perfekt för att organisera ditt klädskåp på ett smidigt sätt.

På det stora hela är detta en superfin lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Här har du allt du behöver för att trivas!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna