Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 124

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

FIN LÄGENHET MED INSYNSSKYDDAT LÄGE

På tredje våningen finner ni en ljus och välplanerad lägenhet med stora rum, kök med bra arbetsytor, gott om förvaring i köksskåp samt plats för matbord, samtbytt badrum, bra förvaringsmöjligheter i två klädkammare och stor, balkong och ett fint ljusinsläpp. Här bor du bekvämt i hus med hiss och med ett trevligt läge i Sköndal, vilket gör detta till en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf Fastlagen 2 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, föreningslokal/festlokal med kök och toalett, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service. Dessutom kommer en ny handelsplats vid infarten till Sköndal, där finns en stor Willys, systembolag, Plantagen, Max Hamburgerrestaurang och gym.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem med möjligheter!

Mer om mäklarna