Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 124

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans i trevlig förening

På uppdrag av Brf Fastlagen 2, upplåtes nu denna lägenhet till bostadsrätt.
På andra våningen välkomnas ni till denna välplanerade 3:a om 70 kvm. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden då lägenheten har renoveringsbehov. Här finns stora rum, rymligt kök intill vardagsrummet med möjlighet att öppna upp med en dörr, Två bra sovrum . Det helkaklade badrummet är stambytt (2007). I hallen finns förvaring i garderober och städskåp, dessutom finns två klädkammare längre in i lägenheten. En mellan de två sovrummen och en som nås från ena sovrummet. Med ett fritt läge i välskött hus med hiss och ett bra läge i Sköndal är detta en lägenhet med goda förutsättningar och möjligheter! Perfekt för dig som söker ett renoveringsobjekt .

Brf Fastlagen 2 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, föreningslokal/festlokal med kök och toalett, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service. Dessutom kommer en ny handelsplats vid infarten till Sköndal, där finns idag en stor Willys, och det planeras även för ett systembolag, Plantagen, Max Hamburgerrestaurang och gym.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem med möjligheter!

Mer om mäklarna