Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 124, 6 tr.

REDO™
  • 1,5 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 1,5:a högt upp i huset.

Välkomna till en mycket charmig och fina 1,5:a högt upp i huset med magisk utsikt. Bostaden har en bra planlösning med rymlig hall med gott om förvaring i garderober, ljust vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel, stor och rymlig sovalkov med plats för stor säng. Köket är fint och smakfullt inrett med ljus skåpsinredning. Stambytt och helkaklat badrum. Från lägenheten har man en milsvid utsikt utöver sköndals trädtoppar och lite sjöglimt av Drevviken.

Brf Fastlagen 2 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, föreningslokal/festlokal med kök och toalett, cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

Bostaden ligger en kort promenad från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 124, 6 tr.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.