Sköndal, SKÖNDAL

Kubbegatan 39

REDO™
  • 4 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 4:a med öppen planlösning nära centrum.

En trappa upp välkomnas ni till denna underbara och toppfina 4:a. Här finner du en fint renoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fullutrustade köket med fina materialval från 2018 och solig mysig balkong mot innergård med park. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, parkettgolv, ljusa väggar och nya innerdörrar. Det helkaklade badrummet är stambytt och försett med tvättmaskin (2018). Med en bra placering i huset, endast en trappa upp (perfekt för både barnfamiljer och äldre) och med ett trevligt läge vid Sköndals centrum är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Sköndal är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2700kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, garageplatser och MC-platser (separat kö), föreningslokal, hobbylokal, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd i källaren (som nås ifrån trapphuset). Här finns också en trevlig gård med grill samt stora lekplatser för barnen. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarföråd.

Bostaden ligger alldeles intill Sköndals centrum, med restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning
    Planritning

Sköndal, SKÖNDAL

Kubbegatan 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.