Sköndal, Sköndal

Kubbegatan 34

Såld
  • 1 rum
  • 36,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fin och charmig 1:a i populär förening

Välkommen till en mycket charmig och mysig 1:a om 37 kvm. Bostaden har en bra planlösning med rymlig hall med gott om förvaring, stort och ljust rum med plats för både soffa och sovdel, här finns även fransk balkong mot husets lummiga baksida. Rymligt, helkaklat och stambytt badrum samt fint och välutrustat kök med ljus skåpsinredning och matplats för 4-6 personer med utsikt mot husets grönskande baksida.

Brf HSB Sköndal är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2500kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, garageplatser och MC-platser (separat kö), föreningslokal, hobbylokal, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd i källaren (som nås ifrån trapphuset). Här finns också en trevlig gård med grill samt stora lekplatser för barnen. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Mer om mäklarna