Sköndal, Sköndal

Kubbegatan 6

Såld
  • 1 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad lägenhet med balkong

Välkommen till en mycket fin, ljus och charmig lägenhet utan direkt insyn. Bostaden har en bra planlösning med rymlig hall med plats för garderober och förvaring, stort och ljust allrum med plats för soffa, säng och annat önskvärt möblemang, här finns stort fönsterparti som skänker lägenheten ett fint ljusinsläpp. Utgång till mysig balkong mot husets lugna och grönskande baksida. Köket är fint och smakfullt inrett med ljus skåpsinredning och här finns plats för matbord invid fönster. Stilrent och helkaklat badrum. Från lägenheten har man fin utsikt mot husets grönskande baksida. Till föreningen tillhör förråd och matkällarförråd.

Populär förening med god ekonomi och låg belåning. I slutet av 2023 har föreningen slutfört flera renoveringar som balkongbyggnad inklusive renovering av fönster och fasad samt placering av solceller på taket, IMD och laddpunkt på samtliga parkeringar och garage. Solcellerna minskar inte bara klimatpåverkan utan sänker också energikostnaderna.

Se även föreningens hemsida www.brfvörten.se

Bostaden ligger ett stenkast från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Mer om mäklarna