Sköndal, Sköndal

Mandelbrödsvägen 4

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Fina 2:a med fantastiskt ljusinsläpp

-Öppen planlösning
-Modern och unik planlösning
-Fantastiskt ljusinsläpp
-Förvaring i klädkammare
-Bussar ute på gatan
-Nära natur, bad och grönområden

Välkomna till denna unika och ljusa 2:a intill Spritstorget. Här erbjuds ett stort och fint kök i öppen planlösning mot det stora och luftiga vardagsrummet. Stora ytor som bjuder inte till umgänge. Därtill finns ett stort sovrum, ett stambytt (2006) badrum och gott om förvaring i klädkammare. Extra förvaring i källarförråd.

Bostaden ligger mitt på mysiga Spritstorget med bland annat café och sushirestaurang. Bara några minuters promenad bort ligger Sköndals centrum, med restaurang, bankomat, matbutik och annan service. Dessutom finns Sköndals nya handelsplats med stor Willys-butik, Plantagen, Systembolaget och gym.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Mer om mäklarna