Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 111

REDO™
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

MODERN OCH LJUS LÄGENHET FRÅN 2020 MED BALKONG I SYD/VÄST

Välkommen till denna fantastiska nyproduktion från 2020 belägen på tredje våningen. Bostadens 85 kvadratmeter är fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre rymliga och bra sovrum, stort badrum, gäst-wc samt utmärkt förvaring i stor klädkammare, två platsbyggda skjutdörrsgarderober, flera garderober samt källarförråd. Dessutom har lägenheten en stor och härlig balkong i syd/väst-läge med sol nästan hela dagen. Genom stora fönsterpartier flödar ljuset in i lägenheten, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Bostaden har genomgående enstavigt parkettgolv och målade väggar som skapar en enhetlig och modern känsla. Badrummet är stilrent inrett och utrustat med tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Digitalt dörrlås (Glue Lock) möjliggör dörröppning från distans.

I fastigheten finns även en cykelverkstad för cykelentusiaster och garageplatser för din bil, både vanliga och med elstolpar. Det här är ett bostadsområde som verkligen erbjuder bekvämlighet och livskvalitet.

Läget är idealiskt med närhet till Sköndal centrum, där du hittar butiker och service. Bussförbindelser till Gullmarsplan på c:a 12 minuter och andra delar av staden är lättillgängliga, vilket gör pendling enkelt. För barnfamiljer finns Sköndalsskolan och flertalet förskolor inom bekvämt räckhåll.
Dessutom är området omgivet av vacker natur med Drevvikens vatten och Flatens naturreservat. Promenader längs vattnet, utomhusgym, strandbad och vackra naturområden ger möjlighet till härliga naturupplevelser året runt. Här finns bland annat plogad is för långfärdsskridskor, pulkabackar och den populära julmarknaden på vintern samt kajakuthyrning och utomhus-gruppträning på sommaren.

Denna bostad är för dig som ställer höga krav på ditt boende och ger dig möjligheten att bo i en trevlig och naturnära miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Sköndal.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sköndal, Sköndal

Sköndalsvägen 111

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.