Sköndal, Sköndal

Spritsvägen 7

Såld
  • 3 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

FIN OCH KVADRATSMART HÖRNLÄGENHET HÖGST UPP

Högst upp välkomnas ni till denna toppfina och kvadratsmarta hörnlägenhet med balkong i söderläge. Här finns lediga p-platser direkt utanför porten.

Här finner du en totalrenoverad (2017) lägenhet med fullutrustat kök och fina materialval. En mysig balkong i soligt läge ut mot torget. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med genomgående parkettgolv, ljust målade väggar och fönsterbrädor i sten. Badrummet är helkaklat och försett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och här finns ett praktiskt vädringsfönster som släpper in dagsljuset. Med en trevligt läge högst upp i huset och med ett trevligt läge i Sköndal är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende! Bostaden byggdes från början som en 2 rok men nuvarande ägare har byggt om lägenheten till en 3:a.

2017 byggdes hela huset om så alla bostäder är nybyggda från 2017. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, tvättstuga och är finns också en trevlig gård med nybyggd uteplats. Till lägenheten hör ett förråd.
Lägenheten ligger invid Spritstorget där det bland annat finns en populär sushirestaurang och ett trevligt fik. På andra sidan gatan finns en pizzeria samt Sköndalsskolan som har årskurs f-6.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bankomat, matbutik och annan service. Åt andra hållet ligger Sköndals nya handelsplats med stor Willys, Systembolaget, Plantagen, Gym och MAX. Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till till Gullmarsplan, Hökarängen och Farsta strand. På c:a 10-15 minuter (beroende på trafik) når man Gullmarsplan. Där finns flera anslutningar så som t-bana, bussar och tvärbana.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Mer om mäklarna