Skogstorp, Skogstorp

Åletas väg 16D

Såld
  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Nytt och fräscht

Nu ges chansen att förvärva ett nyproducerat bostadsrättsradhus i omåttligt populära Skogstorp. Radhuset är om 100 kvm i två plan, fördelat på 5 rum och kök varav tre sovrum. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket skapar en trevlig social yta.

Nu ges chansen att förvärva ett nyproducerat bostadsrättsradhus i omåttligt populära Skogstorp. Radhuset är om 100 kvm i två plan, fördelat på 5 rum och kök varav tre sovrum. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket skapar en trevlig social yta. Vardagsrummet om ca 20 kvm har rikligt med ljusinsläpp från tre stora fönster som ligger ut mot den egna trädgårdstäppan. På baksidan finns en altan som tack vare skärmväggar ger ett bra insynsskydd. Altanen ger plats för solsängar och/eller trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostaden har två helkaklade badrum - ett per plan. Badrummet på entréplanet har en liten tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare i stapel som tar liten yta men ger goda kvalitéer. Köket kommer från välkända Marbodal, en högkvalitativ köksleverantör med genomgående hög standard, tillsammans möts det upp av toppmoderna vitvaror. Köksbänk i kompositsten ger en bra och slitstark arbetsyta. På övre plan finns ännu ett helkaklat badrum med dusch och wc. Bostadens masterbedroom är rymligt och har dessutom goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet. På övre plan finns även ett allrum samt ytterligare två sovrum varav ett mindre, båda med garderob. Bostadsrätten erbjuder vattenburen golvvärme i entréplanet som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övre plan värms av radiatorer. Elbilsladdare är installerad. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar.

Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna