Skogstorp, Skogstorp

Åletas väg 7E

Såld
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Bostadsrätt

Stort gavelradhus med egen täppa

Äntligen ett stort gavelradhus till salu i det nya fina området i populära Skogstorp. Radhuset är i två plan om fem rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på 115 kvm. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar en trevlig social yta i huset. Egen altan, trädgård med friliggande förråd.

Äntligen ett stort gavelradhus till salu i det nya fina området i populära Skogstorp. Radhuset är i två plan om fem rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på 115 kvm. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar en trevlig social yta i huset. Vardagsrummet har utgång till den egna altanen samt tre stora fönster vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Trädgården som ingår i bostadsrätten har grönskande gräsmatta, ett bra insynsskydd genom skärmväggar och ett friliggande förråd. Altanen ger plats för solsängar och/eller matgrupp som kan bjuda in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten erbjuder vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övre plan värms upp av vattenburna radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Bostadens kök kommer från välkända Ballingslöv, en högkvalitativ köksleverantör med hög genomgående standard, tillsammans möts det upp av toppmoderna vitvaror. Ett perfekt boende för dig som söker ett nytt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar.

Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna