Skogås, Skogås

Loftvägen 5

  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift: 3 730 kr/mån

Högst upp i huset med fin utsikt och renoverat kök

accepterat pris. Ring för visning.

Välkommen till denna fina lägenhet högst upp i huset med stora ytor, mycket dagsljus, härlig atmosfär och bra planlösning. Genomgående stavparkett, ljusa väggar och trevliga ytskikt.

Den inbjudande praktiska hallen har hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i klädkammare i den inre hallen. Vidare är köket snyggt och stilrent renoverat 2017 med ny inredning och nya vitvaror, rymlig matplats intill köket, stort och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor samt plats för stor soffgrupp och övrig möblering. Från vardagsrummet finns utgång till mysig balkong med sol stor del av dagen. Stort och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är kaklat på väggarna och med våtrumsmatta på golvet och försett med vädringsfönster och badkar.

Brf Skogås 1 är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1963, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad om ca. 2927kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser (separat kö), tvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd. I månadsavgiften om 3730 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och bredband från Ownit.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 17 minuter. Busshållplats inom 350 meter som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Nära Drevviken med flera badplatser, strandpromenader och lummiga naturområden. Här finns bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skogås, Skogås

Loftvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.