Skogås, Skogås

Loftvägen 9, vån 4/4

Såld
  • 2 rum
  • 61,4 kvm
  • Bostadsrätt

HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG I VÄST

-Högst upp i huset
-Inglasad balkong i västerläge
-Stora rum
-Gott om förvaring
-Hiss
-Stabil förening med god ekonomi
-Nära natur, grönområden och badplatser
-Pendeltåg till stan på 20 minuter
-Bussar till bland annat Farsta

Välkommen till denna trevliga lägenhet högst upp i huset med stora ytor, mycket dagsljus, härlig atmosfär och bra planlösning.

Den inbjudande praktiska hallen har gott om plats för avhängningsmöjligheter och förvaring i flertalet garderober. Vidare är köket med generösa arbetsytor och matplats invid fönster. Det trevliga vardagsrummet bjuder bland annat på fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor samt plats för stor soffgrupp och övrig möblering.
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar försedd med toppmatad tvättmaskin.

På kort promenadavstånd från bostaden finner du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger inom 100 meter från bostaden och tar dig till Farsta C på ca 12 minuter, där du kan utforska en stor shoppinggalleria och tunnelbananätet. Området erbjuder även närhet till förskolor, grundskola och gymnasium samt vackra naturområden med skog, badplatser och möjligheter till fiske och vintersport.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna