Skogås, Skogås

Loftvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFIN 2:A MED FANTASTISK UTSIKT OCH NYRENOVERAT BADRUM

Välkommen till denna fina lägenhet högt upp i huset med stora ytor, mycket dagsljus, härlig atmosfär och bra planlösning. Genomgående parkettgolv, ljusa väggar och trevliga ytskikt.

Den inbjudande praktiska hallen har hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i klädkammare i den inre hallen. Vidare är köket snyggt och stilrent renoverat och har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet som är luftigt och lättmöblerat och bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönster, härliga umgängesytor samt plats för stor soffgrupp och övrig möblering. Från vardagsrummet når man ut till stor balkong i söderläge med sol stor del av dagen. Stort och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är nyrenoverat och försett med tvättmaskin.

Brf Skogås 1 är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen har både bergvärme och solceller och varje bostad har individuell mätning av elen. Föreningen bildades 1963, äger marken och har en mycket låg belåningsgrad under 3000kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, där det i dagsläget finns lediga p-platser (Kontrollerat 2024-02-07), tvättstuga, cykelförråd och lägenhetsförråd. I månadsavgiften om 3730 kronor ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och bredband från Ownit.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 17 minuter. Busshållplats inom 350 meter som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Nära Drevviken med flera badplatser, strandpromenader och lummiga naturområden. Här finns bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. Intill föreningen ligger populära Valleby-parken. Förskola finns i närheten.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna