Skogås, Skogås

Loftvägen 10

Såld
  • 2 rum
  • 65,8 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFIN OCH STOR 2:A

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING!

Välkommen till denna fina lägenhet högt upp i huset med stora ytor, mycket dagsljus, härlig atmosfär och bra planlösning. Genomgående parkett, ljusa väggar och trevliga ytskikt.

Den inbjudande praktiska hallen har hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i klädkammare i den inre hallen. Vidare är köket snyggt och stilrent renoverat och har en social och öppen planlösning mot vardagsrummet som är luftigt och lättmöblerat och bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönster, härliga umgängesytor samt plats för stor soffgrupp och övrig möblering. Stort och rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Från sovrummet finns utgång till mysig balkong med sol stor del av dagen. Badrummet är helt nyrenoverat i samband med stambytet, här är det förberett för tvättmaskin.

Brf Skogås 3 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1964, äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2175 kr/ kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (separat kö), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-TV och lägenhetsförråd.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 17 minuter. Busshållplats inom 350 meter som tar dig till Farsta C på 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana. Området är rikt på skog och natur. Nära Drevviken med flera badplatser, strandpromenader och lummiga naturområden. Här finns bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna