Länna, Skogås

Timmervägen 59 A

Såld
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerat brf-parhus i Länna

Bli den första att flytta in i detta nyproducerade Brf-parhus från LB-hus. Helt nytt, låga driftskostnader och en garanti om att månadsavgiften hålls oförändrad fram till 1 januari 2025.
Denna enhet i projektet är tillfälligt (fram till 2024-01-28) prisreglerad till 4,6 miljoner, först till kvarn principen tillämpas.

Huset ligger i Länna villaområde som är ett erkänt fint och trevligt område med Drevvikens vatten som närmsta granne. Här får du en trevlig altan, egen tomt med gräsmatta och en inramande häck runt tomten som man också sköter om som sitt eget. Lägenheten är på hela 127 kvm som fördelas på två plan med en klassisk planlösning med entréplan bestående av; kök, vardagsrum, arbetsrum, badrum och tvättstuga. Från detta våningsplan når ni er tomt med utgång från både kök och vardagsrum. Det övre planet består av 4 sovrum och ett allrum som man med fördel kan göra om till ett sovrum för den som har behov av det, här finns även en wc/dusch. Dessa enheter håller en hög invändig standard med genomgående ekgolv från Kährs, klinkergolv i hall, helkaklade våtutrymmen, kvalitétskök från Marbodal och vitvaror av hög kvalité. Parhuset har en mycket energieffektiv uppvärmning i en Nibe 730 värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vattenburna radiatorer på det övre planet.

Bostaden har tillgång till 2 p-platser i anslutning till bostaden som man också betalar 450:-/st för (obligatoriskt).

Mer om mäklarna