Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 7, nr 39

  • 255 kvm
  • Lokal
Högstbjudande 2 500 000 kr
Månadsavgift: 8 008 kr/mån

Stor brf-lokal belägen på Betongvägen 7 i Länna Industriområde. Lokalen utgör en del av Brf Sågklingan och är innanför ett inhägnat område med elektriska grindar.
Lokalen är fördelad på tre plan, markplan 98 kvm, entresolplan 49 kvm, samt övre plan 108 kvm. Lokalen kan enkelt delas av så att det översta planet används som en separat enhet om man önskar. I anslutning till lokalen finns en egen parkeringsyta där man får plats med tre bilar. Övre plan nås även med gemensam hiss.

Takhöjd i markplan är 5.40 meter. Port 4,5 meter hög. Mekanisk ventilation på entréplanet. Entréplanet består av en öppen industrilokalyta med tåligt epoxygolv och golvbrunn som är kopplad till gemensam oljeavskiljare. Fräscht duschrum på övre plan med wc och tvättställ. Tvättho med varm- och kallvatten på entréplanet samt på entresolplanet. Öppet entresolplan med målat golv. Övre plan har öppen kontorsyta med kök samt ett större förrådsrum och bdrum. Utgång till gemensam korridor och hiss.

Brf Sågklingan 7 består av 46 lokaler, varav 6 st små lokaler 110-135 kvm, 17 st 200-210 kvm samt 6 st stora lokaler 250-295 kvm.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 7, nr 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.