Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 2

Såld
  • 2 rum
  • 275 kvm
  • Bostadsrätt

Industrilokal i populära Länna industriområde

Nu finns möjligheten att förvärva en toppfin lokal i Brf Länna Park, belägen i Länna Industriområde som byggdes 2016. Lokalens yta på ca 275 kvm är fördelade på två plan om vardera ca 100 kvm samt ett entresolplan på ca 75 kvm.

Entréplanet passar utmärkt för tillverkning/produktion/verkstad odyl med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela ca 5,4 m på högsta delen, lägre under entresolplanet. Vikport om 4,5x4 m samt med en gångdörr. Golvet är ett epoxymålat betonggolv. Som värmekälla på detta plan finns vattenburet golvvärmesystem.

Entresolplanet är av högsta kvalité med stålbalkar och stolpar av stål för att uppnå en stabil och hållbar konstruktion som tål tung belastning. Entresolplanet har ett fronträcke med lastgrind med ett stålförstärkt golv vid lastgrinden, övriga golvytan är av ett hårt och tåligt skivmaterial.

Övre planet består av ett kapprum, ett duschrum med wc, kök med stor matplats och en övrigt stor ytan som kan användas till kontor och showroom. Som värmekälla på detta plan finns en luftvärmepump.

Rumsbeskrivning

Entréplan:
Ett expoxymålat betonggolv, en gemensam oljeavskiljare, rostfri tvättho, vattenburen golvvärmesystem. Den främre golvdelen har en hög takhöjd upp mot 5 m och den övriga delen under entrésolplanet är drygt 2 m i höjd. Här har du inkommande vattenrören, elcentral med 3-fashandske, inkommande fiber samt vattenrören för golvvärmen.

Entresolplan:
Ett uppbyggt extra våningsplan av högsta kvalité med möjlighet till stor förvaring. Lastgrind förenklar då material lyfts upp på detta våningsplan.

Övre plan:
Ett mycket stilfullt inrett våningsplan med kapprum för förvaring av kläder, duschrum med klinkergolv, helkaklade väggar, duschhörna med välvda glasdörrar, spotlightsbelysning i tak, wc och handfat. Köksdel med mycket bra förvaring, köksluckor i grått och vitt, grå laminatbänkskiva, diskmaskin, spishäll, kylskåp, microugn. Plats för stort matbord. Det finns stor yta för att skapa kontorsplatser, showroom eller liknande. Golvet har en kraftig filtmatta som skapar en dämpad akustik och rörelseljud. Här finns en luftvärmepump som både värmer och kyler vid behov.

Månadsavgift till föreningen är 5 833 kr exkl. moms. Driftskostnad för kallvatten, varmvatten, värme och el tillkommer.
Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet.
Det finns totalt 45 st medlemslägenheter/lokaler.

Utgångspris: 2 750 000 kr

Kontakta mäklaren för visning.

Mer om mäklarna