Länna Industriområde, Skogås

Betongvägen 2A

Såld
  • 2 rum
  • 200 kvm
  • Bostadsrätt

Industrilokal i Länna

Fräsch lokal i den välskötta bostadrättsföreningen Brf Länna Park. Lokalerna byggdes färdigt 2016 och föreningen består av två byggnader innehållande totalt 48 lokaler.

Entréplanet passar utmärkt för tillverkning/produktion/verkstad med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela ca 5,4 m på högsta delen. Vikport om 4,5x4 m samt separat gångdörr bredvid porten. Som värmekälla på detta plan finns vattenburet golvvärmesystem.

Övre planet består av ett badrum med wc, kök, gemensamhetsytor och en övrig stor yta som kan användas till kontor och showroom.

Rumsbeskrivning:
Entréplan:
Gemensam oljeavskiljare, vattenburet golvvärmesystem. Hög takhöjd på ca 5,40 m. På entréplan finner du de inkommande vattenrören, elcentral med 3-fashandske, inkommande fiber samt vattenrören för golvvärmen.

Övre plan:
Ett stilfullt inrett våningsplan med plats för förvaring av kläder, duschrum med klinkergolv, helkaklade väggar, duschhörna, wc och handfat och en öppen planlösning där mindre kontorsrum kan byggas. Ett mindre kök/pentry . Det finns stor yta med kontorsplatser, yta för show-room eller liknande. Belysning i tak.

Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet. Föreningen måste godkänna en ny köpares medlemsansökan för att köpet skall vara giltigt.

Mer om mäklarna