Skattkärr, Skattkärr

Skrakvägen 7

Såld
  • 4 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

TRIVSAM BOSTADSRÄTT MED VILLAKÄNSLA!

Fantastisk fyrarumslägenhet i två plan med egen gräsmatta och altan. Förening med låg avgift. Välkomna till visning.

Nu finns möjligheten att förvärva ett av de populära friliggande bostadsrättshusen på Skrakvägen. Ett utmärkt boende för hela familjen, där ni får fördelarna med en villa samtidigt som ni har bekvämligheterna och enkelheten som kommer med en bostadsrättsförening. Området är grönt och lummigt, vilket skapar en hemtrevlig känsla. Här erbjuds en trevlig planlösning och gott om sällskapsytor. Uteplatser i både öst- och västerläge!

På entréplan finner du en praktisk hall med klinker samt golvvärme, ett stort fullutrustat kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum, stort sovrum, separat tvättstuga och ett duschrum med golvvärme som är renoverat år 2019. En trappa upp kommer du till bostadens mer privata delar med två rymliga sovrum, klädkammare och ett badrum som också är renoverat år 2019.
Bostaden har genomgått flertalet renoveringar som du hittar under fliken "övrigt". Säljaren har även satt in en LVP år 2019, som gjort att driftkostnaderna hålls nere extremt bra!

På baksidan finner du en insynsskyddad trädgård med både gräsmatta och altan där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Altanen är idealisk för grillkvällar, utomhusmiddagar eller bara en lugn stund med en god bok. Framsidan av huset erbjuder ytterligare en altan, vilket ger dig möjlighet att följa solen hela dagen. Här finns även en garageuppfart och en praktisk carport, vilket ger gott om parkeringsmöjligheter och skydd för dina fordon.

I närhet finns en stor lekpark samt en Coop-butik. Skolor och förskolor finns i området och kollektivtrafiken är bra och tar dig enkelt in till Karlstads centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna