Sjuntorp, Sjuntorp

Torpavägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 3:a med egen täppa

Välkommen till denna speciella lägenhet vars stora fönster släpper in generöst med dagsljus även vintertid! 78 kvm som kan anpassas lite utifrån behov, sovrum blir allrum, lekrum eller kontor, klädkammaren blir sovalkov eller barnkammare. Här kan du bo och trivas länge!

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. Genomgående ljusa väggar som smakfullt lyfts upp av en och annan diskret tapet. Bevarade detaljer som den gamla fiskbensparketten i vardagsrummet och de rejäla platsbyggda garderoberna där både stommar och inredning är i solid trä. I samtliga rum finns stora fönster som släpper in generöst med dagsljus även vintertid! Det här är 78 kvm som kan anpassas lite utifrån behov, sovrum blir allrum, lekrum eller kontor, klädkammaren blir sovalkov eller barnkammare.

En egen liten mysig baksida med både gräsmatta och trädäck där solen kan avnjutas större delen av dagen till sena kvällen, från förmiddag till solnedgång . Här finns plats för en mysig loungegrupp och solstolar, kanske en trädgårdsgrupp för måltider eller ett liten grillhörna. Det finns ett litet förråd för tex trädgårdsredskap, leksaker eller grillens tillbehör. Allt ramas in av en häck samt staket och lite högre plank som skärmar av.

Till lägenheten hör också ett förråd, ett mindre matförråd och en parkeringsplats med laddstolpe. Här kan du bo och trivas länge!

Mer om mäklarna