Segeltorp, Segeltorp

Visirvägen 24

  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 3 396 kr/mån

Fint skick - radhus känsla - dubbla uteplatser

Välkommen på visning på denna ljusa och trevliga lägenhet med modern komfort och stil. Lägenheten har dubbla uteplatser med sol från morgon till kväll samtidigt som den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet och gemenskap.

Stegen in i denna ljusa och fina bostad tar en direkt till en atmosfär av lugn och välbefinnande. Genom de stora fönstren strömmar ljuset in och fyller rummen med en härlig energi. Vardagsrummet är inbjudande och generöst tilltaget, med gott om plats för avkoppling och umgänge. Det angränsande köket är en oas för matlagning och samvaro, med moderna apparater och bra arbetsyta.

De dubbla uteplatserna erbjuder möjligheter till både avkoppling och sociala tillställningar under öppen himmel. Den ena kanske lockar med morgonsolens varma strålar för en lugn frukost, medan den andra lockar med kvällssolen för middagar. Här finns möjlighet att förvalta en del av tomten och sätta upp pallkragar för egen odling under sommaren.

Praktiskt förråd om ca 8 kvm i anslutning. Parkering finns att hyra.

Från bostaden har ni kort promenadavstånd till bussar som trafikerar Fruängen - Kungens kurva - Skärholmen. Ni kan också promenera till tunnelbanan i Fruängen och Sätra på ca 10 minuter!

Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla med enastående atmosfär och charm, där ljus, rymlighet och gemenskap smälter samman på ett magiskt sätt. Att bo här är att uppleva harmoni och
välbehag varje dag.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Segeltorp, Segeltorp

Visirvägen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 110 000 kr