Segeltorp, Segeltorp

Vaktstigen 5A

REDO™
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

en bostad i toppskick med smakfull uteplats mot lummig allmänning

Stig in i denna förtrollande bostad där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Attributen för denna pärla börjar med den magiska uteplatsen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under soliga dagar och stjärnklara nätter. Här har du plats för grill, loungedel och/eller matplats.

Du välkomnas in i en genomgående planlösning som flödar med naturligt ljus, vilket ger varje hörn av hemmet en känsla av rymd och öppenhet. Ljuset flödar fritt på de genomgående golvet i hela bostaden och de ljusa ytskikten. Det nyrenoverade köket är skräddarsytt för den kräsne kocken, med moderna apparater och stilrena ytor som inbjuder till kulinariska äventyr.

Det stora sovrummet erbjuder gott om plats och möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas, vilket gör det till en flexibel lösning för både singlar och familjer. Belägen i det populära Segeltorp, omringad av grönska och natur, erbjuder detta hem en lugn och fridfull tillflyktsort från stadens puls.

Med goda kommunikationer - både med bil och kollektivtrafik - är det enkelt att ta sig till och från hemmet. Dessutom finns ett brett serviceutbud i närområdet, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Sammantaget är detta en optimal tvåa i det eftertraktade Segeltorp, vilket gör det till en investering i både komfort och livskvalitet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Segeltorp, Segeltorp

Vaktstigen 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.