Segeltorp huddinge, Segeltorp

Visirvägen 5

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

3:a i toppskick, möjlighet att omvandla till en 4:a

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till ditt nya hem på Visirvägen 5, där du möts av en lägenhet som kombinerar stil, komfort och praktisk planlösning på bästa sätt. Denna imponerande 84 kvadratmeter stora bostad erbjuder en fantastisk boendemiljö som passar för både avkoppling och underhållning.

Ett perfekt läge i populära Segeltorp. Med sina generösa 84 kvm erbjuder denna lägenhet en öppen och ljus atmosfär. De smarta och väldisponerade ytorna gör att varje kvadratmeter används på bästa sätt. Lägenheten har genomgående moderna och stilrena materialval. Högkvalitativa ytskikt och bekvämligheter skapar en känsla av lyx och välbefinnande. Det välutrustade köket är en dröm för matälskare. Här finns modern utrustning, gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Perfekt för att skapa minnesvärda måltider. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både avkoppling och social samvaro. I direkt anslutning till vardagsrummet finner ni balkongen som är perfekt för att avnjuta lugna stunder eller bjuda in vänner för trevliga utomhuskvällar. De väl tilltagna sovrummen är lugna reträtter där du kan koppla av och återhämta dig. Här finns plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Ifall det önskas finns även möjligheten att dela ett av sovrummen till två. Det stilrena och praktiska badrummet är utformat med omsorg, med moderna bekvämligheter och eleganta detaljer. Det finns även en extra WC

Med 15 minuters bilresa tar du dig in till Stockholms innerstad. Fruängens T-bana/röda linjen tar dig in till Slussen på ca 15 min. I närheten ligger Kungens Kurva, där finns allehanda service, bl a shopping i alla dess former, gym, restauranger, livsmedelsbutiker, biograf mm.

Det här är en unik möjlighet att äga en lägenhet i toppskick i ett eftertraktat område. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo på Visirvägen 5 i Segeltorp. Välkommen hem!

Mer om mäklarna